Over In Stijl

In Stijl Interieurontwerp & Styling richtte ik op in 2011. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een groot Zweeds Woonwarenhuis was het tijd om mijn eigen creativiteit en passie voor interieur door te zetten. Zowel voor de particuliere als zakelijke consumenten geef ik advies op het gebied van inrichting.

Elke ruimte is anders en elke wens is anders dat maakt elke opdracht uniek en uitdagend. Inspiratie hiervoor zoek ik overal en bezoek regelmatig beurzen in het buitenland om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van interieur. Het puzzelen in een ruimte naar de juiste verhoudingen en elementen die de ruimte in een goede balans brengen vind ik erg belangrijk. Dit zorgt voor de juiste harmonie en sfeer en functionaliteit van de ruimte. Want uiteindelijk is er niks fijner dan je thuis voelen in je eigen huis. Of dit nou een bestaande woning, nieuwbouw woning of werkplek is.

“Ieder zijn
eigen stijl."

Marieke Vroegh

Vragen over onze stijlpakketten?

Wilt u meer weten over onze stijlpakketten en over Budget Styling? Stel gerust uw vragen en/of opmerkingen in het contactformulier en wij nemen snel contact met u op. 

Liever telefonisch contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook op:

M. 06 464 357 75

Neem contact met ons op